Kaj je Balmy?

pridevnik | /ˈbɑːmi/

:: blag

:: prijeten

:: nežen


Ko smo razmišljali o imenu tega projekta, je na oder prišel Balmy. Nežna angleška beseda, katere pomen je prav to - nežen, prijeten. 

Dobrodošli!

Balmy vizija je preprosta. Postati najboljši ponudnik wellness storitev za podjetja.

Živjo! Sva Monika Šetinc in Tilen Mandelj, soustanovitelja projekta Balmy in ambasadorja dobrega počutja. Poznava se že nekaj let, skupaj sva delala že na parih projektih in kmalu sva ugotovila, da sva precej kompatibilna.


Naprednim slovenskim podjetjem, ki imajo visoko razvito kulturo zdravja na delovnem mestu in so družbeno odgovorna želiva ponuditi v obdobju kaotičnega časa doseganje sprostitve in dobrega počutja njihovih zaposlenih.


Rada bi se spoznala z vašim podjetjem in z vašimi zaposlenimi - naredimo nekaj dobrega!

To smo mi

Balmy ekipa

Izbrani vrhunski strokovnjaki na področjih športa, prehrane in wellnessa ponujajo wellness rešitve, ki so pisane na kožo slovenskim podjetjem, ne glede na njihovo velikost in potrebe.

Toda, toda,...zakaj Balmy?

Slovenski mediji pogosto prikazujejo slovenska podjetja in njihov management v negativni luči v odnosu do svojih zaposlenih. Balmy je dokaz nasprotnega. V mnogih uspešnih slovenskih podjetjih je dobro počutje zaposlenih prednostna naloga vodstva, saj le ta dobro ve naslednje. Ko se zaposleni počutijo najbolje, lahko tudi svoje delo opravljajo - najbolje.

Izziva sta dva. Prvi je ta, da je v Sloveniji korporativni wellness še v povojih in podjetij kot je Balmy, ki bi lahko uspešno izvajala wellness programe za podjetja ne glede na velikost, skorajda ni.

Drugi izziv pa se pojavi pri angažiranosti zaposlenih, ko se wellness rešitve že izvajajo. Wellness programi hitro izzvenijo.

In ta dva izziva (in mnoge druge) rešuje Balmy.

Naš pristop temelji na preprostosti wellness rešitev, na merljivosti rezultatov in predvsem na efektivnosti rezultatov.

Toda Balmy ni uspešen projekt izključno zaradi posledice kakovosti našega dela. Razlog uspeha Balmya je tudi v našem odnosu, našem pristopu in načinu ravnanja z našimi poslovnimi partnerji.


Zelo smo ponosni na podjetje, ki smo ga zgradili z našo ekipo. Ne glede ali so naše stranke uveljavljena slovenska podjetja, katerih prihodki presegajo miljone evrov ali pa gre za podjetje le z nekaj zaposlenimi - do vseh pristopamo z enako energijo, z enakim zagonom.


In na koncu - ponosni smo tudi na to, da smo družbeno odgovorni. Naši izvajalci mesečno ponujajo svoje storitve popolnoma brezplačno neprofitnim inštitucijam, društvom, katerih uporabniki do naših rešitev drugače ne bi imeli dostopa.

Slovenska podjetja nam zaupajo

Adriatic Slovenica d.d.
TPA d.o.o.
Kalikonto d.o.o.
Result d.o.o.

Solidum Capital d.o.o.